El central blaugrana va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de Champions que enfrontarà el FC Barcelona i l’Atlético de Madrid

Sincer, directe, sense autocensurar-se… Gerard Piqué va donar la cara després de la derrota contra el Madrid per analitzar l’anada dels quarts de final de la Champions. Un resum de les seves paraules:

Sobre el rival, l’Atlético: “És cert que en els últims partits els hem sabut jugar millor. Però ells també han millorat en molts aspectes. Tenen jugadors determinants, com Griezmann, i concedeixen molt poc en defensa. Serà dur i necessitarem estar a un gran nivell. Són el segon millor equip d’Espanya”.

Hi ha dubtes sobre l’estil?: “Ni molt menys. Sabem que tenint la pilota podem guanyar partits. I en defensa fa anys que pugem molt les línies i ens arrisquem als contraatacs, però tampoc ens ha anat tant malament”.

Sobre el debat a la porteria: “Tots dos estan fen-t’ho molt bé. És l’entrenador qui decideix. Entenc que vulguin jugar-ho tot”.

El nivell de la MSN: “Estan a un altre nivell. Em preocupa zero que no estiguessin bé dissabte. Es porten de meravella, són tres jugadors d’una qualitat brutal i quan volen te la foten, que és el què realment importa”.

Sobre el no fer un Periscope després del clàssic: “No estava previst fer-ne un. Ni pel meu gol i fins i tot ni si haguéssim guanyat. Tampoc el farè dimarts. Ja veureu pròximament…”

Se’n pot anar Neymar del Barça? “El conec perfectament i em mullo: no se’n va d’aquí. És feliç i es vol quedar”.