Una nena vietnamita d’11 anys va sorprendre la comunitat científica a causa de què va desenvolupar la qualitat de la piroquinesis (la capacitat de generar o manipular el foc a través de l’habilitat psíquica)

Piroquinesis: nova raça d'humans entre nosaltres | Diari CatalàLa notícia de la nena amb piroquinesis va commocionar la comunitat científica no tant per la capacitat en si, sinó perquè la capacitat li va néixer de forma natural de pares normals. Tot i que aquesta capacitat no és gens nova, mostrava els signes necessaris d’una recombinació genètica aleatòria que significava una única cosa: l’ADN humà està evolucionant molt ràpidament, en una petita fracció de temps.

El més sorprenent és el fet que no és l’únic cas en els últims anys relacionat amb el naixement d’una persona i el poder de la piroquinesis. El 24 de març de 2011, una nena filipina de quatre anys, va mostrar la mateixa capacitat, provocar incendis amb només pensar a crear el foc, amb el control total de com i on s’ha d’iniciar.

La quàdruple hèlix

Piroquinesis: nova raça d'humans entre nosaltres | Diari CatalàMoltes persones en escoltar per primera vegada aquestes notícies pensen que alguna cosa està passant, que el nostre material genètic està sent manipulat o que la raça humana està evolucionat. Recentment, un article científic de la revista Nature Chemistry va anunciar el descobriment de la quàdruple hèlix, també coneguda com el ‘G-quadruplex’, que existeix en el genoma humà. Després de més de 10 anys d’investigació, la ‘quàdruple hèlix’ va ser creada en un laboratori, però mai s’havia trobat en els éssers humans. Ara, amb la tecnologia més sofisticada, els científics l’han identificat en éssers humans mitjançant l’ús de biomarcadors fluorescents. És possible que estiguem vivint els inicis d’una nova era a causa de l’aparició del ‘G-quadruplex’ en els éssers humans, o per contra els experiments científics en els humans han creat aquest tipus de mutació forçosa?

El naixement d’una nova raça

Els estudis realitzats pels científics de la Universitat de Cornell i la Universitat de Califòrnia van descobrir que els gens de més de 14.000 persones examinades de tot el món, van ser capaços de mostrar una nova identificació positiva mai abans vista, mutacions que han començat a aparèixer en els humans de forma natural en els últims anys. A més, els números estan augmentant ràpidament. Segons la comunitat científica, fa cinquanta anys, els gens mutants només apareixien en 1 de cada 1.000 persones examinades. Ara, aquesta dada ha canviat significativament, 5 de cada 1000 persones examinades. Això és un increment de cinc vegades en la velocitat de mutació entre els humans. El que és encara més estrany és que això pot ser vist com un gran augment de la mutació genètica durant un curt període de temps. La revista Nature va revelar unes dades alarmants, una gran rapidesa i sobtada mutació entre nosaltres.

La suposada escala evolutiva que es remunta a més de mig milió d’anys enrere, quan el suposat homo sapiens va començar a caminar, mostra que hi va haver un llarg període de temps on les mutacions genètiques eren estables i perfectament normals. Així se suposa que és l’evolució o almenys el que ens han volgut fer entendre. En resum, que l’evolució humana ha estat a través dels milions d’anys i les mutacions trobades estan passant en un curt període de temps.

Súper humans

Piroquinesis: nova raça d'humans entre nosaltres | Diari CatalàEl professor Darren Kessner de la Universitat de Califòrnia ha suggerit que entre els éssers humans aviat hi haurà un gran grup de ‘X-Men’ humans, els quals tindran habilitats que nosaltres consideraríem impensables. Molts teòrics de la conspiració afirmen que un dels objectius de la ciència ha estat la creació de súper humans i per la contra l’eradicació de les persones ‘normals’. Moltes persones afirmen que totes les persones disposem de gran quantitat d’habilitats psíquiques com la piroquinesis, però amb el pas del temps la ciència s’ha encarregat d’anul·lar-les.

Curiosament ara, aquesta mateixa comunitat científica reconeix les capacitats psíquiques com un nou poder en els ‘nous humans’, però també es pot tractar del principi de la fi de la raça humana tal com la coneixem, i aquest seria el començament d’una nova raça a la carta.