MSI va presentar una nova placa amb la col·laboració de Ubisoft, la placa base MSI Z170A KRAIT Gaming R6 Siege, que arriba amb un disseny en blanc i negre orientat en el joc Tom Clancy Rainbow Six: Siege

Placa base MSI Z170A KRAIT Gaming R6 Siege | Diari CatalàLa nova placa base MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE arriba amb un disseny exclusiu únic, amb un embalatge especial Rainbow Six Siege. Per als gamers que volen ser una mica diferents, que els agrada les personalitzacions PC Gamer i exigir-la al màxim, la placa base MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE és perfecta per a qualsevol usuari que vulgui, però més que res, està fabricada per als jugadors entusiastes que vulguin dominar el seu joc favorit.

Placa base MSI Z170A KRAIT Gaming R6 Siege | Diari CatalàEstem davant d’una placa base amb sòcol LGA1151 alimentat mitjançant un VRM de 8 fases d’alimentació i unit a quatre ranures DIMM DDR4, dues ranures PCIExpress 3.0 x16 reforçades (x16 o x8 / x8) al costat d’un PCIe x4-quatre PCIe x1. Tindrem accés a sis ports SATA III 6.0 Gbps o a quatre al costat d’un SATAExpress a més d’una ranura M.2 (x4 32GB/s) per SSD s d’alt rendiment.

Placa base MSI Z170A KRAIT Gaming R6 Siege | Diari CatalàLa plaques base MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE es completa amb la connectivitat USB 3.1 Gen2 Type-A i Type-C, el sistema de so Àudio Boost 3, i com no, una còpia gratuïta del joc Rainbow Six: Siege en forma de serial per descarregar.

Si voleu mes detalls sobre la placa base MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE visiteu la web del fabricant.