Les platges catalanes on s’hi poden dur gossos

0

Les platges solen ser bastant restrictives sobre la possibilitat de dur-hi gossos, però a les costes catalanes hi ha algunes excepcions

Arriba l’estiu i, amb ell, les ganes d’anar a la platja. No obstant, de vegades costa trobar platges a les quals els gossos hi tinguin l’accés permès. El portal tincungos.org ha elaborat una llista molt interessant sobre les platges de Catalunya a les quals hi podem dur el nostre gos.

A Barcelona

A Barcelona només hi ha una platja on hi estan permesos els gossos: la Cala de Vallcarca, a Sitges. S’hi pot arribar a través de la carretera C-31 i compta amb un centenar d’aparcaments.

A Girona

A la zona de Girona, com a Barcelona, només hi podem trobar una platja que, curiosament, va ser la primera de Catalunya en acceptar gossos: la platja de Rubina, que està situada a Castelló d’Empúries.

A Tarragona

A la zona de Tarragona hi podem trobar fins a tres platges. La desembocadura del Riera Alforja, situada a Cambrils; Cala Bon Caponet, de l’Ametlla de Mar; i la Bassa de l’Arena, al Delta de l’Ebre.