El videojoc TMNT: Mutants in Manhattan de Platinum Games es presenta amb un tràiler

  0

  Activision presenta el videojoc TMNT: Mutants in Manhattan de Platinum Games i fixa la seva arribada per l’estiu vinent

  Les tortugues més mediàtiques de Hollywood tornen al videojoc. Després d’una bona acollida als cinemes amb el llargmetratge de Michael Bay -amb una seqüel·la que arriba aquest mateix any-, Michelangelo, Donatello, Leonardo i Raphael tornen a l’oci interactiu sota el segell d’Activision.

  El videojoc TMNT: Mutants in Manhattan, desenvolupat per Platinum Games, arribarà a Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 i PC l’estiu vinent. El fet d’estar creat per l’estudi amb seu a Osaka és un punt favorable, fruit de la bona crítica que han rebut les seves altres produccions recents (Bayonetta, Bayonetta 2, The Wonderfull 101).

  Un estudi prolífic

  Platinum Games compta amb 3 projectes en ple desenvolupament: el videojoc TMNT: Mutants in Manhattan, NieR: Automata (primer gameplay aquí) i Scalebound, l’exclusiu de Xbox One. A més, com si es tractés d’una picada d’ullet a Michael Bay, l’any passat va estrenar el videojoc Transformers: Devastation. Tots i cadascun dels títols mencionats han rebut l’especial atenció de la premsa i, un cop estrenats, s’han valorat positivament.

  És per això que el videojoc TMNT: Mutants in Manhattan desperta tanta expectació. El títol es basarà en l’estil de joc anomenat hack’n’slash, centrat en l’acció frenètica, vist en altres produccions com Devil May Cry o God of War. No compta amb una data d’estrena específica i, a part del clip publicat, només es coneix que el títol habilitarà l’opció de jugar en equips cooperatius de fins a 4 integrants.