PlayStation omplirà de realitat virtual MGW amb les PS VR

  0
  PlayStation®VR omplirà de realitat vPlayStation omplirà de realitat virtual MGW amb les PS VRirtual Madrid Games Week

  PlayStation®VR omplirà de realitat virtual Madrid Games Week
  Els assistents a la fira podran provar per primera vegada a Espanya l’innovador dispositiu de realitat virtual de PlayStation® (PS VR), abans conegut com a Project Morpheus.

  Els amants dels videojocs podran provar per primera vegada al nostre país la millor realitat virtual de la mà de PlayStation®VR (PS VR), el dispositiu de realitat virtual de la companyia, abans conegut com a Project Morpheus i el nom definitiu de la qual es va anunciar dimarts passat durant la celebració de la fira Tòquio Game Xou.

  PlayStation®VR omplirà de realitat virtual Madrid Games WeekPS VR tindrà una destacada presència en el stand de PlayStation® a Madrid Games Week, on disposarà d’una àmplia zona amb cinc unitats de prova del dispositiu que els jugadors podran gaudir prèvia petició. Aquests llocs de joc comptaran amb dues de les demos més famoses fins avui de PS VR: The London Heist i The Kitchen, amb les quals els usuaris podran descarregar tota la seva adrenalina i experimentar la immersiva sensació de presència que ofereix el dispositiu, sentint en primera persona una experiència única i envolupant a través de la realitat virtual.

  PS VR serà presentat als mitjans el primer dia de fira de la mà de Dave Ranyard, director de London Studios, i comptarà amb la demo The London Heist i The Kitchen, entre unes altres.

  PlayStation®VR omplirà de realitat virtual Madrid Games Week
  The London Heist 1

  A més, el stand de PlayStation® explicarà el primer dia de la fira (dijous 1 d’octubre) amb l’assistència de Dave Ranyard, director de London Studios, que oferirà una presentació en primícia del producte a les 14:00 hores a la zona de la Sorra de PlayStation®.

  PS VR, que arribarà a les tendes pròximament, comptarà amb una pantalla OLED de 5,7 polzades i una resolució total de 1920x1080RGB (960×1080 per cada ull), amb una ràtio de refresc de 120Hz, 90Hz, i un camp de visió d’aproximadament 100 graus que augmentarà fins a 360 amb el gir del cap. El dispositiu explicarà també amb dos sensors: acceleròmetre i giroscopi, així com sengles ports de connexió HDMI i USB. Entre les seves funcions, els usuaris podran gaudir d’Àudio 3D i Pantalla Social1. El dispositiu serà compatible amb PlayStation®4 (PS4T) i el comandament sense fil DUALSHOCK®4, així com els perifèrics PlayStation®Move (PS Move) i PlayStation®Camera (PS Camera).

  Els usuaris de PlayStation®Plus podran registrar-se a compte i reservar la seva plaça.

  Durant els quatre dies de Madrid Games Week, els visitants que siguin membres de PlayStation®Plus (PS Plus) tindran accés preferent a les sessions de prova de PS VR. Aquests usuaris rebran en els propers dies un email en el qual podran registrar-se i seleccionar un horari per provar el dispositiu a la zona habilitada dins del stand de PlayStation®. La resta de visitants podran registrar-se in situ i accedir a aquesta zona per ordre de petició.

  Avantatges exclusius per als membres de PS Plus

  A més: [quote]Solament els membres de PS Plus gaudiran durant la fira d’una sèrie d’avantatges enfront de la resta d’usuaris, com la zona PS Plus Lounge, una àrea VIP exclusiva per descansar i refrescar-se a qualsevol moment del dia on també tindran diversos llocs de joc; un Meet & Greet exclusiu amb l’estudi Naughty Dog, que tindrà lloc el divendres 2 de 15:00 a 16:00h en el teatre de la zona de Uncharted 4: El desenllaç del lladre; una passada exclusiva al handsoff de Uncharted 4: El desenllaç del lladre els dies 3 i 4 a les 13:00h en el mateix teatre; una passada exclusiva a fer un Salt de Fe de la mà de Assassin’s Creed Syndicate i moltes sorpreses que solament podran gaudir els usuaris subscrits al servei i s’aniran desvetllant durant el desenvolupament de la fira.[/quote]

  Madrid Games Week se celebrarà de l’1 al 4 d’octubre2 en el Pavelló 10 de IFEMA (Madrid). Els jugadors podran estar al corrent de totes les activitats, tornejos, concursos, reptes i moltes més sorpreses en els perfils oficials de PlayStation® Espanya en Twitter, Facebook i Youtube, a través de l’hashtag #MGWFuturoEnPS4.

  Per a més informació de PS VR visita:
  Web oficial de PlayStation®VR
  Blog oficial de PlayStation®
  Web oficial de Madrid Games Week 2015