Plena ocupació als Pirineus per Cap d’Any

0
Baqueira Beret | Foto: Europa Press
Baqueira Beret | Foto: Europa Press

La mitjana d’ocupació als Pirineus durant tot el Nadal serà del 65%

 

Els allotjaments turístics de la zona del Pirineu de Lleida preveuen fregar la plena ocupació durant el període de Cap d’Any, entre el 31 de desembre i el 3 de gener, ha informat aquest dimarts el Patronat de Turisme de Lleida en un comunicat.

La mitjana d’ocupació durant els 12 dies entre el 26 de desembre i el 6 de gener se situarà entorn del 65% en les diferents modalitats d’allotjament al pirineu lleidatà.

En el primer tram d’aquest període de vacances, del dia 26 al 30 de desembre, l’ocupació al Pirineu se situarà entre el 50 i el 65% de mitjana, i després de Cap d’Any, entre el 4 i el 6 de gener, se situarà entre el 30 i el 50%, depenent del tipus d’allotjament.

Les estacions d’esquí preveuen vendre gairebé 200.000 forfets, i esperen que el descens de les temperatures i la feina de les màquines aixafaneu permetran millorar les condicions de la neu durant les vacances.

Baqueira-Beret preveu tenir disponibles més de 130 quilòmetres de pistes, un 80% de l’estació; Boí Taüll mantindrà un 50% de les instal·lacions obertes, amb uns 20 quilòmetres de pistes; Espot i Portainé preveuen tenir entre un 60 i un 65% de les pistes disponibles (30 quilòmetres); Tavascan tindrà obertes tant les instal·lacions d’alpí com de nòrdic, mentre que Port del Comte té disponible només la zona de debutants.