Els petits canvis de l’Alfa Romeo Giulietta 2016 els veurem al Saló de Ginebra

Alfa Romeo té previst ampliar i renovar la seva gamma de vehicles d’aquí fins al 2020 però la veritat és que de moment poca cosa ens han mostrat. Cert és que el Giulia ens va sorprendre a tots amb un disseny sensacional i unes prestacions d’infart, però fins a aquí podem explicar. Ara ens arriba que al Saló de Ginebra veurem un rentat de cara molt discret del bonic Alfa Romeo Giulietta.

A simple vista sembla que res hagi canviat, hem d’agafar la lupa i començar a analitzar detalladament. Aquí ens trobem amb una nova entrada d’aire en el para-xocs davanter (encara que més aviat el que s’ha fet és enfosquir-la), nou disseny de llandes, una tipografia més similar a la del Giulia, nous colors de carrosseria i poca cosa més. Això és tot respecte a l’aspecte; la marca italiana ha decidit no tocar res arriscant-se a quedar obsolets i per darrere dels seus competidors més directes.

On si s’ha fet un pas emdavant significatiu és en la tecnologia; el renovat Alfa Romeo Giulietta adopta el sistema d’infoentretenimient Uconnect amb pantalla tàctil de fins a 6,5 polzades.

Poc canvis per l'Alfa Romeo Giulietta 2016 | Diari Català
Interior

Respecte a les motoritzacions, aquestes es mantenen inalterades. Així doncs, la gamma es compon per tres versions gasolina 1.4 TB de 120, 150 i 170 CV, una dièsel 1.6 JTD de 120 CV i dos més dièsel 2.0 JTD de 150 i 175 CV. cal destacar que la variant dièsel de 120 CV també es podrà associar al canvi automàtic TCT de doble embragatge i oferirà un consum de només 3,8 litres als 100 quilòmetres.

La gran i única novetat en aquest apartat és la desaparició de la versió Quadrifoglio Verde (adéu al famós trèvol) en favor d’una altra anomenada Veloce, la qual seguirà muntant el mateix motor 1.75 TBi de 240 CV, el mateix que també equipa l’esportiu Alfa Romeo 4C.