Pokémon Shuffle Mobile ja es troba disponible a la Play Store

A l’estiu de l’any passat, Nintendo i DeNa van signar un acord per desenvolupar jocs per smpartphones, des de llavors un dels jocs que més expectació havia causat era el de Pokémon. Ara, sense previ avís, Pokémon Shuffle Mobile ja està disponible a la Play Store.

Una fórmula que mai falla, joc tipus puzzle

Pokémon Shuffle MobilePokémon Shuffle Mobile és un joc tipus puzzle, la mecànica del joc és idèntica a molts altres (Futurama: Game of Drones, Candy Crush, etc), primer de tot ens trobarem amb un Pokémon, la nostra meta serà capturar-ho, i ho aconseguirem si reduïm la seva vida a 0, per a això haurem d’alinear Pokémon’s similars tant en forma horitzontal com vertical, a diferència d’altres puzles, en aquest joc tenim llibertat de moviment a l’hora de moure els Pokémon’s de lloc.

Un cop capturat el Pokémon, el tindrem en la nostra disposició per acompanyar-nos en totes les nostres batalles, aniran guanyant experiència i evolucionaran quan toqui fer-ho.

Com més Pokémons ajuntem, més mal farem, hem de tenir en compte també que si el Pokémon que ens acompanya és fort contra el qual ens volem enfrontar (Tipus aigua contra tipus foc), la captura ens resultarà més senzilla.

Tindrem més Pokémons en futures actualitzacions

De moment disposem dels 151 Pokémons originals, tot i que asseguren que s’aniran afegint més Pokémons i nivells en futures actualitzacions.

Pokémon Shuffle Mobile

La descàrrega de Pokémon Shuffle Mobile és gratuïta, però com sol ser habitual en aquest tipus de jocs compta amb compres in app, compres que ens permetrà tenir més moviments o extres durant la partida.

Pokémon Shuffle Mobile