Polèmica amb el nou tràiler de The Division

  0

  Les xarxes critiquen la pèrdua de qualitat gràfica del nou tràiler de The Division, comparat amb el material mostrat els anys anteriors

  Ubisoft ha presentat un nou tràiler de The Division, l’aposta més contundent de l’any per part de la companyia francesa i un dels jocs més utilitzats per justificar el canvi generacional. Comparant el nou clip amb el presentat l’any 2013, es pot veure com el producte final acabarà resultant més auster.

  Diversos canals de YouTube han decidit alçar la veu per criticar un producte que Ubisoft va assegurar no patiria el descens qualitatiu conegut com a “downgrade“. Un dels principals exponents de The Division és el seu motor gràfic; Snowdrop. Amb Snowdrop, la qualitat de les partícules, el modelatge dels personatges i el clima prometien un resultat molt superior al del nou tràiler de The Division.

  La part positiva

  Tot sembla apuntar a què el greuge qualitatiu del producte final el patiran els espais oberts, on s’hi podran trobar més diferències gràfiques respecte al producte anunciat fa dos anys. Els interiors -menys exigents de renderitzar- oferiran un resultat gràfic sorprenent i dins la línia d’allò que s’espera.

  The Division és un títol de món obert amb un fort component cooperatiu en línia on el jugador haurà de recuperar la ciutat de Nova York, fer créixer els emplaçaments ciutadans i netejar els barris de bandits. El component tàctic serà primordial, un element que Ubisoft coneix bé gràcies a Splinter Cell. D’altra banda, les similituds amb Watch Dogs, un videojoc que també va acabar patint downgrade, també es deixen veure.

  The Division arribarà el 28 de març de 2016 a Xbox One, PlayStation 4 i Microsoft Windows. Com és habitual, els usuaris que reservin el joc accediran de manera exlcusiva a la versió beta i comptaran amb equipament exclusiu un cop el joc surti al mercat.