Policia Local i CUP arriben als tribunals a Terrassa

0
Maria Sirvent CUP terrassa
Maria Sirvent, demanant el vot per l'AEB | Foto: Youtube (AEB)

Esgotada la via civil, la Policia Local demandarà la líder cupaire a Terrassa, Maria Sirvent, per unes declaracions que va realitzar al darrer Ple municipal

Noticia relacionada: Terrassa s’ofereix per mediar en la denuncia de 15 policies a la CUP

L’acte de conciliació entre la Policia Local de Terrassa i la portaveu de la CUP a l’Ajuntament, Maria Sirvent, no ha donat cap fruit i ara el conflicte entre ambdues parts s’haurà de resoldre per la via penal. En concret, Sirvent podria enfrontar-se a la demanda per part del Sindicat de Policia de Terrassa per injuries i calumnies a raó d’unes declaracions que aquesta regidora va fer durant el darrer ple municipal.

En concret, Maria Sirvent va referir-se a unes intervencions policials a Terrassa o els afectats van demandar a la Policia Local. En tots els casos, els agents de la Policia van quedar absolts. Segons recull TerrassaDigital, Cristian Pérez, portaveu del Sindicat de Policies, reclama diàleg i deixa la porta oberta les properes dues setmanes per arribar a una entesa amb Maria Sirvent. “Segurament no serà negre com diuen ells ni blanc com diem nosaltres però possiblement hi pot haver un gris que ens empari a tots”, va argumentar Pérez aquest divendres en una roda de premsa. Pérez també va argumentar sobre els casos ‘denunciats’, i els va posar en context dient que, a l’any, la Policia Local egarenca realitza al voltant de 29.000 intervencions.

Per la seva banda, Sirvent –per mitjà de la seva advocada- ha deixat clar que no creu que s’hagi de retractar de res. “La tasca de la Maria és una tasca política i totes les opinions que ella ha fet han sigut en el marc de la seva actuació política”, argumenta la seva advocada en paraules recollides pel mateix digital. Sembla difícil, doncs, que ambdues parts arribin a un acord abans d’enfrontar-se a un judici que podria arribar a durar un any.