La Policia Local de Lleida mata un gos que va atacar el seu propietari

0

El gos va entrar al riu i el seu propietari, un jove de 22 anys, en veure que no podia sortir es va tirar a l’aigua per rescatar-lo, però l’animal el va atacar

La Policia Local de Lleida va matar dilluns a la tarda un gos que va atacar brutalment el seu propietari mentre el passejava pel riu Segre a l’altura de la passarel·la de Cappont.

El succés es va produir passades les 19 hores, quan el gos va entrar al riu i el seu propietari, un jove de 22 anys, en veure que no podia sortir es va tirar a l’aigua per rescatar-lo.

L’animal va començar a mossegar-lo al riu, i una vegada fora de l’aigua, mentre l’amo intentava calmar-lo, es va abalançar sobre ell i el va mossegar al braç, segons ha explicat la Policia a Europa Press.

El gos, un rottweiler –raça considerada perillosa–, va deixar el propietari malferit i diversos agents de la Policia Local van disparar l’animal i el van matar.

El jove va ser traslladat en estat greu per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (Sem) a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

El jove, d’origen armeni, es troba ingressat en el servei de trauma del centre sanitari amb mossegades als braços, les cames i el coll.