‘Polònia’, 10 anys amb la clase política catalana

0

El documental va tenir com a convidats a Pablo Iglesias, Ada Colau i Artur Mas

La classe política catalana i els seus màxims capdavanters s’han rigut de si mateixos sense por del ridícul, amb motiu del desè aniversari del programa de televisió ‘Polònia’, de TV3. I és que aquest show del prime time de dijous fa humor sobre l’actualitat política catalana i espanyola.

Aquesta setmana i a causa dels seus 10 anys en emissió, el format televisiu ha realitzat un documental sota el títol “Desmuntant Polònia”. En aquest especial han participat els principals líders polítics catalans i d’algun estatal, com és el cas del secretari general de Podemos, Pablo Iglesias.

Durant aquest programa es van poder veure com, l’expresident Artur Mas, el republicà Oriol Junqueras, i d’altres líders dels partits catalans, van compartir pantalla amb els seus “dobles” televisius.

Arrimadas imitant a Ángel Acebes; Colau denunciat el “escrache” que sofreix de la seva imitadora; l’expresident Montilla descobrint qui és el seu germà bessó perdut; o Iceta “pactant” el seu ball de campanya amb els guionistes. Molts moments divertits que es van poder veure en aquesta celebració d’aniversari. També Iglesias va a aparèixer passant examen la coleta del “fals” Pablo, que li fa arribar “acudits sobre Errejón“, o Mas amb la sintonia del mòbil amb un dels “gags” musicals més populars del programa.