Un error humà va provocar l’incident amb aquest Porsche 911 GT3 RS

Tots sabem que els cotxes beuen, i alguns beuen molt, però no és precisament aigua el que prenen, fins ara, que sembla que algun ha deixat la gasolina per provar una mica d’aigua. Podríem seguir amb més hipòtesis, però no val la pena, la realitat és la que és i aquest Porsche 911 GT3 RS va acabar de cap a l’aigua a Amsterdam.

Sens dubte és una notícia que s’ha convertit en viral en les darreres hores, i no és per menys. Un cotxe d’uns 250.000 euros que cau de cap a l’aigua tal com s’aprecia a la fotografia, no es veu cada dia. Sens dubte és un lloc gairebé idíl·lic per contemplar el Porsche 911 GT3 RS, però el que no es pensaven és que podia acabar d’aquesta manera, tot i que podien haver-ho evitat amb el simple gest d’haver muntat una tanca que separés la zona d’aparcament amb el canal.

Però bé, ja no hi ha volta enrere, i segons relata un testimoni dels fets, un dels mecànics del taller del concessionari es va passar de fi aparcant el flamant Porsche 911 GT3 RS. Va voler buscar el límit, i de tant buscar, el va trobar. Les rodes davanteres van deixar de tocar el terra i el que va passar després ja ho podeu veure a la imatge.

Per sort, i segons comenta el concessionari, el model ha sofert molt pocs danys i podrà ser reparat immediatament per posar-lo a la venda novament, en part gràcies al detall de ser un model de motor posterior ja que si el propulsor estigués davant, el final de la història hagués estat una mica diferent.

Com veieu també hi ha finals feliços, tot i que al mecànic dubto que el deixin tornar a aparcar els 500 CV del Porsche 911 GT3 RS.