Porsche Cayman Black Edition, sofisticat i esportiu

0
Porsche Cayman Black Edition, sofisticat i esportiu

Porsche Cayman Black Edition, sofisticat i esportiu

Color negre i més equipament al Porsche Cayman Black Edition

I de sobte es va fer fosc, es va apagar el llum i el negre es va apoderà d’ell. Es sentia còmode i elegant, però sobretot sabia que les seves prestacions eren les de sempre, espectaculars i amb potència per tots costats.

Porsche ha vestit el Cayman amb un nou esmoquin per portar-lo a les festes més exclusives, però que també és vàlid per qualsevol diumenge amb ganes d’accelerador. Així doncs, la marca alemanya ens presenta el Porsche Cayman Black Edition, la fusió perfecte entre elegància i esportivitat.

Abans que ell, el Boxster i el 911 ja havien estat vestits així, però quedava ell, el germà del mig. Aquesta edició especial destaca, com no, pel seu color negre, però també per la gran quantitat d’equipament que porta ja que en aquest cas Porsche ens ofereix tot per un preu més “raonable”.

Sota el capó amaga l’inconfusible motor bòxer atmosfèric de 6 cilindres i 2.7 litres capaç d’arribar fins els 275 CV de potència i que juga amb la seva carrosseria de color negre que va a joc amb l’interior del mateix color. Així mateix, el nou disseny de les llandes de 20 polzades que munta fan d’ell un autèntic cavaller capaç de lluitar en una de les més sagnants batalles i, també, capaç d’enamorar a la donzella més bella.

La dotació d’equipament és espectacular i ens deixa un bon sabor de boca. Aquí trobem el sistema multimèdia PCMcon amb navegador, control de creuer, un volant firmat per Sport Design, òptiques bixenon amb llums direccionals, sensors d’aparcament davanters i posteriors, seients escalfables o el sistema de so Sound Package Plus.

I tot això per quant? Doncs menys del que pugueu pensar; el preu de partida és de 66.483 euros per la versió amb canvi manual. Si, en canvi, desitgeu la comoditat i la precisió del canvi automàtic PDK de Porsche, haureu de deixar anar 3.328 euros addicionals. Si em voleu creure, amb un cotxe així opteu pel canvi manual, hem d’aconseguir salvar la conducció de tants automatismes.