Porsche Macan GTS 2016, un plus d’esportivitat

0
Porsche Macan GTS 2016, un plus d'esportivitat | Diari Català
Vista frontal del nou Porsche Macan GTS 2016
Porsche Macan GTS 2016, un plus d'esportivitat | Diari Català
Vista frontal del nou Porsche Macan GTS 2016

Porsche Macan GTS 2016 a la venda per 85.823 euros

Un xassís optimitzat, 20 CV més de potència que el Macan S i uns frens reforçats són les claus per entendre el nou Porsche Macan GTS 2016.

De potència i parell va sobrat; 360 CV i 500 Nm el situen entre el Macan S i el Macan Turbo. La base tècnica per aconseguir-lo està en el motor V6 biturbo de tres litres que utilitza el Macan S, complementat per la transmissió de doble embragatge PDK i pel Porsche Traction Management (PTM), que permet la distribució variable del parell entre les quatre rodes. Així, el Porsche Macan GTS accelera de 0 a 100 km/h en 5,2 segons (5,0 amb el paquet opcional Sport Chrono) i aconsegueix una velocitat màxima de 256 km/h.

El Porsche Macan GTS combina el comportament esportiu d’un Porsche amb una versatilitat per a l’ús diari. La posada a punt més esportiva de la suspensió Porsche Active Suspension Management (PASM), que redueix l’altura del vehicle respecte el terra en 15 mil·límetres, al costat de les llandes acabades en negre de 20 polzades amb disseny RS Spyder i pneumàtics mixts, són trets propis de l’equipament GTS, així com els seients esportius GTS amb la part central en Alcàntera, altres zones de l’interior entapissades en aquest mateix material, i el sistema d’escapament amb un bon so. Així mateix, el Macan GTS estrena el nou sistema de connectivitat i infoentreteniment Porsche Communication Management (PCM).

El Porsche Macan GTS es pot reconèixer a primera vista pels seus detalls exteriors en negre, a més de per la versió especial del paquet Sport Design, que també porta els colors específics dels GTS i forma part de l’equipament de sèrie. Per primera vegada, el Macan GTS incorpora fars de LED opcionals, que inclouen el sistema de llum adaptativa Porsche Dynamic Light System Plus. Això garanteix la il·luminació òptima de la carretera en totes les condicions.

El Porsche Macan GTS surt avui a la venda al mercat espanyol per un preu de 85.823 euros. Així que si esteu buscant un SUV totalment Premium amb un alt nivell esportiu, el Macan GTS és una bona opció.