Un moment de la inauguració de la Jornada de Qualimac | Diari Català

Prop de 50 professionals han participat a la Jornada Tècnica organizada per l’Associació pel Control i la Promoció de la Qualitat de les Primeres Matèries (Qualimac).

Els assistents han estat representants de fàbriques de pinsos, importadors de primeres  matèries, comerciants i d’altres empreses interessades per la qualitat i la seguretat alimentària de les primeres matèries agroalimentàries.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha destacat que “el Port de Tarragona té una vocació històrica amb el sector agroalimentari del qual és líder i referent europeu”.

El president de Qualimac, Xavier Solanas, va incidir en l’activitat estratègica de Qualimac, que des de 1996 treballa vetllant pel control i la promoció de la qualitat de les primeres matèries.

Fabián Campillay, Agriculture Division Manager de Inspectorate Española S.A. (Bureau Veritas Commodities Division) va ser l’encarregat de portar a terme una ponència sota el títol “Com fer un mostreig representatiu d’un carregament de primeres matèries per a pinsos”. Finalment, els assistents van fer una visita pel Port de Tarragona on van poder conéixer de primera mà les instal·lacions de l’empresa Silos de Tarragona SA.