Jornada al Port de Tarragona
Jornada al Port de Tarragona

El Port de Tarragona ha reiterat la seva aposta pel trànsit i l’exportació d’animals vius en una jornada tècnica organitzada per l’Associació Catalana de Productors de Boví.

La Jornada ha reunit ramaders amb l’objectiu d’informar de la situació del mercat exterior i dels tràmits, documentació i requisits necessaris a l’àmbit sanitari.

El president del Port, Josep Andreu, i el president d’Asoprovac Catalunya, Ricard Godia, han inaugurat l’esdeveniment ‘Com podem exportar més i millor?’ i les dues parts han confirmat la voluntat de continuar treballant juntes tant en termes de producció com de logística, ha informat la infraestructura tarragonina en un comunicat.

Andreu ha assegurat que el Port de Tarragona dóna tot el suport al sector ramader i ha posat de manifest que “s’està treballant per poder ampliar els horaris d’inspecció sanitària dels animals”.

La infraestructura portuària ha exportat 217.779 animals fins a l’octubre, dada que per a Ricard Godia demostra que l’exportació és una via de sortida “important” per al sector ramader i que el Port de Tarragona té una distinció de qualitat en aquest sentit.

El director de Serveis Territorials d’Agricultura i Ramaderia de Tarragona, Àngel Xifré, també ha participat a la jornada informativa.