Razer començarà la distribució de la seva gama de portàtil Razer Blade Gaming a Europa a partir del pròxim mes

Portatil Razer Blade a la venda a Europa | Diari CatalàA partir del 10 de desembre, Razer començarà la distribució del portàtil Razer Blade Gaming de 14 polzades, un dels portàtils més lleugers i guardonat amb diversos premis.

El portatil Razer Blade Gaming compta amb un SDD SATA M.2 de 256GB i pantalla QHD + i estarà disponible el mes que ve en els mercats del nord d’Europa, i s’ampliarà la resta de paisos a principis de 2016. També estaran disponibles les versions de 256GB i de 512GB de SSD i pantalla QHD + amb teclat de versió anglesa.

Segons les declaracions de MinLiang Tan, CEO i Cofundador de Razer:

Les peticions de compra que han arribat d’Europa per aquests productes ens han convençut que havíem de fer arribar els millors portàtils per a jugadors, que al mateix temps són els més fins i transportables.

I estem molt contents de poder anunciar que hi haurà disponibilitat de l’àmplia gamma de models i configuracions del portàtil Razer Blade al llarg de 2016 a Europa, sent un producte únic les característiques van a satisfer les necessitats dels jugadors.

Portatil Razer Blade a la venda a Europa | Diari CatalàMarc Chillon, General Manager a Razer EU, tambe es va unir a les declaracions i va afegir:

Ens sentim molt emocionats del llançament a la venda dels nous portàtils Razer Blade, començant ja mateix pels països nòrdics. Estem treballant intensament per fabricar la versió amb el teclat adaptat a aquests països, així com generar una producció per satisfer la demanda dels diversos canals de venda, i oferir als clients la nova generació de portàtils Razer Blade, tots amb el seu adaptador elèctric personalitzat i sistema operatiu.

Portatil Razer Blade a la venda a Europa | Diari CatalàPer a més informació sobre el portàtil Razer Blade Gaming i la disponibilitat a Europa, podeu visitar la web de Razer.