Portàtils Acer Predator la nova gamma de gamer

  0
  Portàtils Acer Predator la nova gamma gamer | Diari Català

  Portàtils Acer Predator la nova gamma gamer | Diari Català

  Acer Predator 15 i Predator 17, dues noves ‘bèsties’ per al gaming.

  Els portàtils ultra prims i lleugers, estan més de moda que mai; però els que volen volem el màxim partit els jocs d’última generació busquen equips molt diferents. Aquí el disseny compte, i com més agressiu millor, però no es busca que siguin lleugers sinó que ofereixin la màxima potència, sistemes gràfics d’altes prestacions, so poderós i detalls com tecles programables per a més comoditat en jugar. I en aquest àmbit dels gamers també hem vist bones propostes en IFA com els nous Portàtils Acer Predator 15 i Predator 17 d’Acer.

  Portàtils Acer Predator la nova gamma gamer | Diari Català

  Els Portàtils Acer tenen un disseny bastant prim de línies rectes, acabat en negre amb textures i barrejat amb detalls en color vermell i amb el platejat de la zona de la frontissa. La veritat és que per ser equips de ‘gaming’ són bastant elegants. La gamma inclou models de 15,6 polzades amb pantalla Full HD o 4K (3.840 x 2.160), mentre que el Portàtils Acer Predator 17 té una pantalla de 17,3 polzades. Per si fos poc, pots connectar fins a tres pantalles per formar un mur envoltant.

  Com bons equips per als quals necessiten velocitat, els portàtils Acer Predator 15 i Predator 17 inclouen un processador Intel Core i76700HQ de sisena generació (Skylake), mentre que els models seleccionats incorporen una targeta gràfica NVIDIA GeForce GTX980, fins a 32 GB de memòria RAM DDR4 i discos d’estat sòlid SSD amb interfície PCIe2 i fins a 512 GB de capacitat (perquè facis una idea de la velocitat d’aquests discos SSD, Acer assenyala que poden transferir una pel·lícula de 10 GB en 4 segons). A més inclouen connexions USB 3.1 de tipus C perquè puguis usar perifèrics externs d’alta velocitat.

  Portàtils Acer Predator la nova gamma gamer | Diari Català

  Un dels problemes dels ordinadors per a jocs és la refrigeració, ja que com més eficient sigui, més pots esprémer la velocitat del maquinari. Per això, els portàtils Acer Predator ofereixen amb aquests equips un accessori opcional, anomenat Predator FrostCore, que consisteix en un mòdul ventilador Cooler Master que es pot inserir a la badia de la unitat dels discs òptics del portàtil per reduir la temperatura durant les sessions intenses de jocs . A més, el portàtil té altres detalls curiosos com un sistema de protecció contra la pols que fa servir uns ventiladors amb rotació reversible per evitar l’acumulació de pols, millorar la dissipació de la calor i minimitzar el soroll. A més, inclou l’aplicació CoolBoost per ajustar la refrigeració i un ‘Mode Turbo’ que imprimeix la màxima velocitat al ventilador quan el portàtil requereix un impuls addicional.

  Portàtils Acer Predator la nova gamma gamer | Diari Català

  Els portàtils Acer Predator inclouen el sistema PredatorSense, que permet la personalització i control de les funcions per a jocs, incloent-hi tecles programables de fins a 15 accessos directes per als jocs i controls de lluminositat ajustables. El teclat retroil·luminat està dividit en quatre zones d’il·luminació que poden encendre i regular individualment i incorpora tecles programables. A més, una tecla física especialment dedicada permet bloquejar tant la tecla de Windows com el ratolí tàctil ràpidament per a evitar que es premi accidentalment mentre jugues.

  Els portàtils Acer Predator inclouen una funció anomenada ‘Killer DoubleShot Pro’, que permet que les connexions d’Ethernet i Wi-Fi funcionin juntes per obtenir velocitats superiors. Per descomptat, el més habitual és que el límit de velocitat el marqui la connexió a Internet, però gràcies al seu sistema de gestió de xarxa l’equip pot examinar els atributs de cada enllaç, determina quines aplicacions s’ha d’executar en cada connexió i aprofitar millor la velocitat de la teva xarxa local o la teva connexió a Internet.Portàtils Acer Predator la nova gamma gamer | Diari Català

  Els models Predator 17 incorporen quatre altaveus integrats i dos subwoofers (altaveus de greus), oferint 12 watts de so, mentre que els models Predator 15 inclouen dos altaveus i un subwoofer, amb 6 watts de so. A més, Els portàtils Acer Predator suporten cascos amb qualitat d’estudi de fins a 600 Ohms perquè puguis esprémer uns auriculars d’alta fidelitat.

  Els portàtils Acer Predator 15 i Predator 17 estaran disponibles a Europa al novembre, i com et pots imaginar, tota aquesta potència i sofisticació té un preu elevat. Els preus partiran de 1.600 euros per al Predator 15 i 1.800 euros per Predator 17.