Almenys cinc discapacitats alerten que no volien votar amb les paperetes que els hi havien donat

Almenys cinc residents del Centre d’Atenció a Persones amb Discapacitat Física (CAMF) de Guadalajara, que han acudit amb el sobre preparat per votar al l’IES Sant Pere d’aquesta ciutat, han declarat que no volien votar al partit la papereta del qual portaven.

La Policia Local va haver d’intervenir en aquest incident, produït en l’IES Sant Pere de la localitat manxega, ajudant als residents a trencar els seus sobres i portant-los a les taules on es trobaven les paperetes de tots els partits perquè aquests repetissin l’acció, aquesta vegada sí, amb el seu vot.

Després de revelar-se aquests primers casos, la Policia Local ha anat preguntat un per un als residents que han acudit a votar si el partit inclòs en el seu sobre, era el que desitjaven dipositar en les urnes i permetre així que exercissin el vot de forma lliure.

Aquest fet, que va causar gran revolada en el col·legi electoral, va anar especialment rebutjat pels partits que es trobaven en el lloc. Especialment per part de Podem i Ciutadans, els qui de moment no ho han denunciat a la Junta Electoral però sí que ho han recollit com a incidència en l’acta.