Gene Munster afirma saber el preu i data de llançament de l’Apple Car

L’any passat va estar ple de rumors sobre el projecte d’Apple que el relacionava amb el món de l’automòbil, projecte que rep el nom de “Project Titan (més conegut com a iCar, atribuint al cotxe autònom que al seu dia va pensar Steve Jobs).

Ara, Gene Munster, analista de Piper Jaffray considerat un dels especialistes més prestigiosos sobre Apple ha donat més detalls sobre el “Apple Car”. En una entrevista a la web applecarfans.com, ha confirmat la futura existència del tan esmentat Apple Car.

Apple Car

Segons Munster, el cotxe d’Apple, podrà ser demanat en 2019-2020 tot i que no seran enviats fins al 2021, una data que s’allunyen d’altres projectes similars com els de Nissan, Ford o la pròpia Google amb el seu cotxe autònom.

Munster afirma també que el preu de l’Apple Car rondarà els 75.000 dòlars, com el Tesla, el que serien uns 67.600 € (tret que es fes la conversió 1 $ = 1 €). A més afirma que Apple no s’encarregarà de fabricar el seu propi cotxe, sinó que subcontractarà la seva fabricació a una altra companyia, tal com fa amb gairebé tots els seus productes.

Apple Car

Si totes les declaracions de Munster són certes, és molt probable que l’Apple Car ja es trobi en fase de proves. Recordem que Apple Car és un projecte que Steve Jobs va tenir present en el seu dia, de manera que les possibilitats de la seva existència s’incrementen.