Diversos usuaris han trobat un petit error al bloqueig regional del joc que fa possible poder-lo jugar abans de la seva estrena oficial fora del Japó

Si ets propietari d’una Xbox One i no vols esperar fins a l’estrena (fora del Japó) de Dark Souls 3 el 12 d’abril, tens sort. S’ha descobert un truc al bloqueig regional de Xbox One que habilita l’opció de jugar a Dark Souls 3 abans d’hora i el pot realitzar qualsevol usuari. Els passos són els següents.

Primer de tot, has de crear un compte fals de Xbox Live amb Japó com la teva regió. Tot seguit, compra crèdits de Xbox a la tenda japonesa amb yens fent servir la teva tarjeta de crèdit o PayPal. El procés es similar a la compra de crèdits amb euros, només canvia la divisa. Per acabar, compra Dark Souls 3 des de la tenda nipona fent servir qualsevol direcció japonesa real i torna a la teva regió original.

Un cop realitzats tots els passos, pots descarregar el joc sense problemes. Per ara, s’ha confirmat que aquest truc permet jugar a Dark Souls 3 amb anglès, falta saber si també es podrà jugar amb altres idiomes. Cal recordar que el videojoc de From Software no s’estrena a Europa fins d’aquí a 3 setmanes.

Aprofitant l’estrena anticipada a Europa, s’ha analitzat la relació d’aspecte i la tassa d’imatges per segon de la versió de Xbox One i s’ha confirmat que es mourà a 1600×900 píxels i a 30 imatges per segon.

Si decideixes fer servir aquest truc, com a molt, és possible que d’aquí a uns dies Microsoft bloquegi el joc fins a la seva estrena oficial fora del Japó. Ara bé, ara mateix, és una opció demostrada per molts propietaris de Xbox One. Si tens PlayStation 4 o PC, pots matar la gana amb el tràiler d’estrena de Dark Souls 3 que hem publicat avui mateix.