El PP de Barcelona critica el canvi de nom de la plaça Llucmajor per República

0
PP Barcelona
Alberto Fdez. Díaz i altres membres del PP de Barcelona | Foto: Europa Press

Alberto Fernández, líder municipal del PP, critica que els veïns de Nou Barris no han participat en la decisió

El president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha criticat aquest diumenge el canvi de nom de la plaça Llucmajor pel de plaça de la República.

“Els que s’omplen la boca parlant de participació ciutadana són els mateixos que han negat que el canvi de nom es consultés als veïns de Nou Barris”, ha assenyalat Fernández en una atenció als mitjans.

El líder popular ha anunciat que iniciaran una campanya a les xarxes socials i que es repartiran 5.000 fulletons per defensar que es mantingui el nom de la plaça de Llucmajor, i ha explicat que la proposta ja ha aconseguit més de 1.500 firmes a la plataforma Change.org.

Ha afirmat que és sorprenent que els que promouen la setmana de la república siguin els mateixos que han “negat el dia de la constitució”, i ha ressaltat que els actes celebrats en commemoració de la II República tenen càrrega política.

Fernández ha defensat la constitució i ha dit que aquesta “ha garantit les millors quotes de llibertat, prosperitat i autogovern de la nostra història contemporània”.