El PP critica que el Govern estigui sotmés al “xantatge” de la CUP

0
Alicia Sanchez Camacho - Diari català
Alícia Sánchez-Camacho a la seu del PP

Sánchez-Camacho creu que el Govern “està paralitzat” i acusa a la CUP d’estar “donant suport als violents de Gràcia”

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat que la Generalitat està sotmès al “xantatge” de la CUP durant la seva visita d’aquest divendres a la Seu d’Ègara, a Terrassa.

La popular ha assenyalat que el Govern “està paralitzat i sotmès al xantatge de la CUP, que és qui està donant suport als violents del barri de Gràcia”, i ha dit que ho demostra el silenci que ha titllat de clamorós del president, Carles Puigdemont, per no molestar als seus socis.

Sánchez-Camacho ha remarcat que aquest no és el model pel qual aposta la seva formació “com tampoc que es premiï la violència, com ha fet CDC pagant el lloguer dels violents amb els impostos de tots els barcelonins”, i ha mostrat el seu suport a l’actuació dels Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, ha apuntat que “amb un govern del PP no hauria ministres antisistema ni estarien sotmesos al xantatge dels radicals”.

Respecte a la conferència que ha pronunciat Puigdemont aquest divendres a Madrid i en què ha demanat valentia en la defensa dels objectius independentistes, la popular ha replicat que “el que hauria de tenir coratge i valentia és ell per garantir la convivència i la seguretat al barri de Gràcia”, deixant de ser un executiu amb les mans lligades pels radicals que no li permeten ni aprovar pressupostos, ha afegit.