El PP demana a Puigdemont que “no busqui el no” a la reunió amb Rajoy

0
Millo referèndum
Enric Millo, durant una roda de premsa | Foto: Europa Press

Enric Millo, del PP català, demana a Puigdemont que no busqui simplement un no al referèndum

En l’entrevista que aquest diumenge va concedir a La Sexta, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va confirmar que aquest dimecres proposarà a Mariano Rajoy la celebració d’una consulta acordada. “No contemplo que això es resolgui sense acord”, va afirmar Puigdemont.

Des del Partit Popular sospiten que precisament el president català visitarà La Moncloa simplement per obtenir un ‘no’ de Rajoy al referèndum que reforçaria el seu missatge entre els seus. “No vagi [a Madrid] a demanar-li [a Rajoy] el que no li pot donar”, li ha dit avui a Puigdemont el portaveu del PP català, Enric Millo.

En una roda de premsa aquest dilluns, Millo ha demanat al president de la Generalitat que “no busqui el no” de Rajoy i centri la reunió de dimecres en acordar mesures beneficioses per al “conjunt dels catalans”. “Catalunya som tots. No vagi allà a cremar la Constitució”, ha exclamat Millo en referència a la polèmica crema fictícia d’una Constitució a TV3 per part de l’escriptora Empar Moliner.

Considera Millo, a més, que la compareixença que aquest dimarts oferirà Puigdemont pels seus primers 100 dies de govern només servirà “per acontentar ERC i CUP”. Li demana Millo, però, que parli de pressupostos i de mesures socials.

 

Compartir
Article anteriorRescaten un ciclista ferit a Terrassa
Article següentLes bases de Podemos diuen ‘no’ a un pacte a tres amb PSOE i Ciutadans
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]