Predator X34 el nou monitor d’Acer amb G-Sync

  0
  Predator X34 el nou monitor d'Acer amb G-Sync

  Predator X34 el nou monitor d'Acer amb G-Sync

  Acer acaba d’anunciar el llançament del seu nou monitor Predator X34 compatible amb la tecnologia G-Sync de NVIDIA

  Acer contínua donant suport a les noves tecnologies (tant d’AMD com NVIDIA) i acaba d’anunciar el llançament del seu nou monitor compatible amb la tecnologia G-Sync de NVIDIA, l’Acer Predator X34, un monitor de 34 polzades amb resolució 3440 x 1440 i pantalla corbada, orientada lògicament a Gaming.

  Acer fa el possible per posar a disposició dels usuaris diferents solucions que siguin compatibles amb les últimes tecnologies. En aquest cas estem davant un altre monitor més que és compatible amb la tecnologia G-Sync de NVIDIA, i ja sabeu que per a això cal integrar un mòdul específic de hardware. En aquest cas, Acer ha utilitzat un panell de 34 polzades de diagonal amb resolució 3440 x 1440, és a dir, ultrapanorámic amb relació d’aspecte 21: 9. Atès que la pantalla és corbada, això significa que a una distància de 40 centímetres, tindrem totes i cadascuna de les parts de la consola a la mateixa distància, creant una sensació d’immersió que és impossible d’obtenir amb monitors de pantalla plana tradicionals.

  Acer ha utilitzat un panell IPSlike en aquest Predator X34, i encara que l’especificació és que la seva freqüència d’actualització és de 60 Hz i inferior (recordeu que és G-Sync i per tant la freqüència d’actualització la pot controlar la targeta gràfica , sempre que aquesta sigui compatible (i NVIDIA) i s’utilitzi l’entrada de vídeo DisplayPort 1.2), tot i que el panell és susceptible de rebre un lleuger Overclock que permetria ampliar aquesta freqüència fins als 100 Hz sense problemes.

  Predator X34 el nou monitor d'Acer amb G-Sync

  L’Acer Predator X34 compta amb la tecnologia ZeroFrame, que no és sinó una integració del panell en el marc del monitor amb vores molt petits, de manera que és molt més agradable per a configuracions multi monitor. També inclou dos altaveus estèreo de 7 watts cada un i amb tecnologia DTS surround, un hub de quatre ports USB 3.0 com ja és habitual, i una entrada de vídeo HDMI 2.0, encara que tingueu en compte que perquè funcioni la tecnologia G-Sync heu d’utilitzar l’entrada de vídeo DisplayPort.

  S’espera que Acer llanci el Predator X34 abans que acabi aquest mes, a un preu de 1.299 dòlars.