Preparats per jugar? Oculus Rift per a Ordinadors

  0
  Preparats per jugar? Oculus per a Ordinadors

  Preparats per jugar? Oculus per a OrdinadorsL’empresa que desenvolupa Oculus VR, es prepara per a llançament al mercat del Oculus Rift per pc

  Oculus VR, l’empresa que està desenvolupant el Oculus Rift el llançament del qual al mercat s’espera que sigui per a principis de l’any que ve, està realitzant converses amb marques com Dell i Asus perquè dissenyin una nova línia d’ordinadors que siguin completament compatibles amb el la seva nova porta mala sort de realitat virtual.

  La divisió de jocs de Dell, Alienware, i la divisió de sistemes d’Asus porten ja un temps mantenint converses amb Oculus VR amb l’objectiu de dissenyar sistemes prou potents per poder moure sense problemes el Oculus Rift i que l’experiència dels seus usuaris sigui la millor possible. Aquest programa de certificacions anomenat “Oculus Ready” ens assegurarà que l’ordinador que comprem serà compatible per complet amb les ulleres de realitat virtual, el llançament de la qual al mercat està cada vegada més a prop, atès que s’estima que serà a principis del proper any.

  Preparats per jugar? Oculus per a Ordinadors

  A ningú li passa per alt que el llançament d’aquestes ulleres és, possiblement, un dels majors esdeveniments que va a sacsejar al món gamer (i en general, a moltes facetes del mateix) des de fa força temps. Des que van iniciar el seu desenvolupament, les ulleres han anat acumulant una autèntica legió de seguidors i entusiastes que no ha fet més que créixer amb cada nova iteració que ha sortit des del model inicial fins a l’actual prototip. No hi ha més que veure la quantitat de succedanis que s’estan desenvolupant des que els grans van veure l’èxit amb el qual es rebien cada avanç en el seu desenvolupament o la quantitat cada vegada major d’aplicacions que existeixen, encara que potser més per emprar dispositius similars amb els nostres telèfons mòbils. Més sorprenent per tots va ser la compra de la companyia per Facebook per una res menyspreable quantitat de diners. Probablement ha estat aquesta última injecció de capital la que ha accelerat el seu desenvolupament fins a la fase actual.

  L’acord que està negociant Oculus amb Dell i Asus parla de muntar sistemes que tinguin un mínim de 8 GB de RAM i una GTX 970 o una Radeon R9 390 (encara que no es van desvelar més detalls de la resta de components) i que el conjunt surti per sota dels 1000 €, encara que aquí no s’inclourien els 300 € o més (no se sap encara amb certesa el preu definitiu) que costaran les ulleres una vegada surtin al mercat.

  Alguna cosa em diu que una vegada es coneguin la resta d’especificacions d’aquests suposats ordinadors “Oculus Ready” els entusiastes serem capaços de buscar alternatives una mica més barates per poder moure aquestes ulleres amb soltesa.