Presa d’ostatges al nord de França

0
Operació París - Diari Català
PHILIPPE WOJAZER / REUTERS

Aquesta presa d’ostatges no estaria relacionada amb els atemptats de París

Segons informen els principals mitjans francesos -citant l’agència Reuters- homes armats s’haurien atrinxerat amb diversos ostatges en un immoble de la població francesa de Roubaix, prop de la frontera amb Bèlgica, segons ha informat el diari local ‘La Voix du Nord et Nord Éclair’. Sembla que es tracta d’un grup que ha intentat assaltar un habitatge i que ha retingut dins a la família que viu en ella. “Un director de banc i la seva família han estat presos com a ostatges”, ha dit una font policial a Reuters.

‘La Voix’ assegura que s’han escoltat diversos trets, pel que sembla de kalàixnikov, i hi hauria diversos ferits. “S’ha posat en marxa un important desplegament policial”, ha dit el mitjà de comunicació. Les forces d’intervenció ràpida de la RAID ja han pres posicions.

Aquest incident no té relació amb els atemptats del passat 13 de novembre a París, segons ha confirmat l’agència Reuters. En aquells atemptats van morir 132 persones.

Compartir
Article anteriorBarreda i Honda preparats pel Dakar 2016
Article següentDotze morts en un atemptat contra un autobús militar a Tunísia
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]