La Casa Duran de Sabadell acull la presentació de la 27a Final de la Copa Catalunya que disputaran el CE Sabadell FC i el FC Barcelona B dimecres 30 de març

Sabadell ha acollit la presentació de la 27a edició de la Final de la Copa Catalunya que es jugarà el proper dimecres 30 de març a les 21.00 hores. Els finalistes són el CE Sabadell, dirigit per Miguel Álvarez, i el FC Barcelona B, entrenat per Gerard López. El partit es jugarà a l’Estadi de la Nova Creu Alta, a Sabadell, i es podrà veure en directe per Esport 3.

Durant la presentació l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, ha donat la benvinguda a tots els presents i ha dit que “a la ciutat busquem el liderat en diferents àmbits per construir una equitat social que es treballa a través de diversos valors, també en l’esportiu. Sabadell és una ciutat que té un club més que centenari que lluita i treballa dia a dia en una categoria que no és senzilla. Tenir la final de la Copa Catalunya és un gran orgull perquè és una competició de referència i com a arlequinat vull que la copa es quedi a casa”.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha remarcat que “és la competició més important del futbol català i la que té més història. És la que li tenim més estima i li dediquem tot l’esforç possible perquè tingui el ressò que es mereix. En la Copa Catalunya hi ha hagut 100% de  participació dels clubs. És una competició que té un gran èxit, sobretot per la gran implicació de tots els clubs. El futbol català ho som tots”.

Andreu Subies, durant l'acte de presentació de la 27a Copa Catalunya | FOTO: fcf.cat
Andreu Subies, durant l’acte de presentació de la 27a Copa Catalunya | FOTO: fcf.cat

Subies també ha volgut recordar que des de la FCF s’inverteix molt en millorar el servei per a tots els federats i federades, i que s’està apostant per les campanyes d’antiviolència per intentar conscienciar la societat de les bones pràctiques dins i fora d’un camp de futbol.

El representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha agraït  “l’esforç intens i constant que la Federació Catalana de Futbol té envers l’organització de la Copa Catalunya. Arribem a la 27a edició amb el repte que tingui l’atractiu d’equips, de participació i d’afició. Des del punt de vista institucional volem reconèixer aquest esforç per part de la FCF, que és una entitat referent dins l’àmbit esportiu català. La Copa Catalunya té un interès especial per la Secretaria General de l’Esport perquè té un pes molt important dins el territori català per la quantitat de gent que es mobilitza i per les accions que es porten a terme”.

El vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha declarat que “estem molt satisfets de poder disputar la final d’aquesta competició i l’afrontem amb optimisme i il·lusió,  ja que ens ha costat molt arribar fins aquí, tant esportivament com econòmicament. El fet motivador és alçar la copa del nostre país. El Centre d’Esports és marca de ciutat i creiem que serà un èxit per ser la seu de la final”.

Per la seva banda, el responsable de relacions institucionals de futbol del FC Barcelona, Pere Gratacós, ha conclòs que “és un premi per a nosaltres i no volem parar de guanyar, volem aconseguir les màximes Copa Catalunya possible i volem la novena. L’entrenador Gerard López vindrà a per totes i l’afició segur que viurà una gran festa del futbol”.