Presentació del Ral·li RACC Catalunya amb novetats

0
Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada-Ral·li d'Espanya 2015
CSD / Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada-Ral·li d'Espanya 2015
Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada-Ral·li d'Espanya 2015
CSD / Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada-Ral·li d’Espanya 2015

Subratlla el seu compromís amb el medi ambient i la seguretat

El Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada-Ral·li d’Espanya 2015, que es disputarà del 22 al 25 d’octubre, ha subratllat el seu compromís amb la defensa del medi ambient i la seguretat en la seva presentació oficial, celebrada ahir dijous a la seu del Consell Superior d’Esports (CSD) a Madrid.

L’acte va estar presidit pel president del Consell Superior d’Esports (CSD), Miguel Cardenal; el de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, Carlos Gracia, i el president del RACC, Josep Mateu, al costat dels pilots José ‘Cohete’ Suárez, Pepe López, Elba Correa y el bicampió del món de ral·lis Carlos Sainz.

El president del RACC, Josep Mateu, ha agraït la complicitat de tots els actors implicats en aquesta edició: Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, els Ajuntaments de Barcelona i Salou, l’Agència Catalana de Turisme, PortAventura, Seat i Tv3, entre uns altres.

Carlos Gracia va enaltir la “impecable organització” d’aquesta prova de prestigi internacional i ha explicat que, en aquesta edició del RallyRacc-Ral·li d’Espanya 2015, destaquen sobre els aspectes purament competitius dos compromisos del RACC: la cura del medi ambient i la seguretat.

Carlos Sainz ha agraït tant al RACC com a la Federació Espanyola d’Automobilisme l’esforç realitzat per acollir aquestes proves internacionals. També ha subratllat el suport als joves i ha desitjat sort en la prova a dos joves pilots presents en la presentació: José Suárez i Pepe López.

Miguel Cardenal ha celebrat “el servei a la societat i a l’esport de l’automobilisme” dut a terme pel RACC, recordant els motius que van donar suport a la concessió de la Placa d’Or de la Real Ordre del Mèrit Esportiu. “El compromís, lleialtat i col·laboració de la Federació Espanyola d’Automobilisme fan que el seu esport es trobi al més alt nivell”, va concloure Cardenal.