La setena prova de la temporada del Mundial de MotoGP aterra a un Circuit de Barcelona-Catalunya que celebra la 25a edició

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP arriba al Circuit de Barcelona-Catalunya, el qual acollirà per 25a vegada una cita del campionat del món de motociclisme.

Els Jardins del Palau Robert de Barcelona han estat l’escenari de la presentació oficial del Gran Premi, presidida per Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, acompanyat per Carmelo Ezpeleta, conseller delegat de Dorna -empresa organitzadora del mundial de MotoGP-, Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Mateu, president del RACC, i Antoni Guil, alcalde de Montmeló.

 

Esperen una gran afluència de públic

Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, explica que “el circuit està preparat i a punt per rebre a més gent que l’any passat. Hem treballat intensament per fer que aquest Gran Premi sigui un èxit rotund al país. No hi ha excusa perquè ningú no pugui venir a gaudir de l’espectacle de MotoGP i d’un Gran Premi de Catalunya que ens dóna moltes satisfaccions”.

Vicenç Aguilera també dóna a conèixer algunes les novetats del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, com la zona gastronòmica Tapes GP, la Volta al Circuit amb moto i les zones d’animació pel públic. A més, subratlla la tercera edició del KISS Barcelona, que aquest any coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient i que seguirà vetllant per reduir l’impacte mediambiental de l’esdeveniment.

 

Generador de riquesa

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, afirma estar “convençut que aquest Gran Premi serà un espectacle”, però també serà “un aparador de Catalunya al món”. El conseller recorda que el circuit “és un element dinamitzador de l’economia. Per cada euro que invertim, retornen 20”.

La cita entre Catalunya i el mundial de MotoGP esdevindrà entre el 3 i el 5 de juny, en la qual l’emoció està garantida amb els pilots de casa amb garanties suficients per sortir victoriosos del Circuit de Barcelona-Catalunya.