Presó per a un atracador a mà armada d’establiments comercials

0

Un jutge ha decretat l’ingrés a la presó d’un detingut per cometre presumptament quatre atracaments a mà armada en diversos comerços

Un jutge ha decretat l’ingrés a la presó per a un acusat de cometre presumptament quatre atracaments en comerços de les comarques del Baix Penedès (Tarragona) i Baix Llobregat (Barcelona) a mà armada, sent detingut després a Castelló per la Guàrdia Civil, han informat aquest dissabte els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

La investigació va començar l’11 de març després del robatori amb arma de foc en una gasolinera a Segur de Calafell (Tarragona), on el lladre es va endur 340 euros.

Després, n’hauria comès un altre el 30 de març de característiques semblants, en una gasolinera de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), però aquesta vegada amb arma blanca i emportant-se la recaptació.

Després de recollir proves, els agents van trobar el vehicle en un domicili on hi podria residir i van identificar el sospitós, el qual es va relacionar amb dos robatoris més comesos al febrer, també amb intimidació a Cunit (Tarragona).

Els investigadors dels Mossos van emetre una ordre de detenció per al presumpte autor dels robatoris i l’1 de juny agents de la Guàrdia Civil el van detenir a Orpesa (Castelló).