Dona de Sabadell condemnada a 17 anys de presó per matar la seva parella

0

Una dona ha estat condemnada per, segons el jutge, aprofitar que la seva parella anava beguda per matar-la

 

Carolina C.A., veïna de Sabadell, ha estat condemnada a 17 anys i mig de presó per l’assassinat de la parella sentimental d’una ganivetada. La sentència emesa pel jutjat número 1 de Sabadell considera provat que, després d’una forta discussió –el 7 de març de 2014-, la dona va aprofitar que la seva parella anava begut i estès a terra per agafar un ganivet i clavar-li a l’home a l’alçada de l’hemotòrax esquerra, el que li va provocar la mort.

A més, a la dona se li atribueixen dos agreujants: un per parentiu i l’altre per traïdoria, ja que es considera que la dona va aprofitar precisament que l’home estigués estirat a terra i amb les facultats reduïdes –per anar begut- per atacar-lo. D’altra banda, destaca a la sentència la “sang freda” de la dona segons van explicar al judici els policies i serveis d’emergències que van atendre l’home al lloc dels fets.

La dona es declarava innocent

Durant el judici, la dona va declarar que al arribar a casa la va trobar desendreçada i que no va ser fins una estona més tard que va trobar la seva parella estesa a terra morta. Forenses i policia van desmantellar aquesta coartada ja que hi ha proves que determinen la impossibilitat que es tractés d’un suïcidi i va quedar clar que va ser apunyalat quan ja era al terra.

Tant el jurat popular com el jutge creuen provat que la dona va ser l’autora de l’assassinat. A més, veïns de la parella van declarar durant el judici que aquell mateix dia van sentir una forta discussió entre els dos.