Presó per a un home per 23 robatoris violents a ancianes a Sabadell

0

Els fets es remunten al passat mes d’abril quan es van denunciar una sèrie de robatoris violents

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys, de nacionalitat dominicana, per presumptament robar amb violència a dones grans a la zona sud de Sabadell, i que després de passar a disposició judicial el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó.

La Policia catalana li atribueix 23 robatoris violents amb el mètode de l’estirada a persones que a més de ser d’edat avançada, moltes amb problemes de mobilitat, segons han informat en un comunicat.

Els fets es remunten al passat mes d’abril quan es van denunciar una sèrie de robatoris violents produïts al sud de la ciutat, on hi ha un centre de dia per a gent gran.

L’autor actuava a la via pública i s’acostava a les víctimes per l’esquena i amb molta rapidesa els estirava les joies que portaven penjades del coll, tot i que a vegades també esperava que entressin als seus domicilis per procedir amb més tranquil·litat.

La seva identificació ha estat complexa a causa que sempre portava gorres i caputxes, però a final d’aquest desembre un testimoni va fer una descripció que, al costat d’imatges que els Mossos van aconseguir d’unes càmeres de seguretat d’un comerç de la zona, van permetre identificar-lo.

Els investigadors van descobrir que vivia a la mateixa zona que actuava, per aquesta raó es podia amagar ràpidament una vegada havia comès el suposat robatori i així dificultava la seva identificació.

El detingut venia les joies en botigues de compravenda d’or poques hores després d’haver-les robat.