Presó per intentar passar 13 quilos de marihuana a França

0

Dos homes han estat detinguts quan intentaven passar 13 quilos de marihuana des de la Vall d’Aran a França

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vielha (Lleida) van detenir el 29 de febrer dos homes, de 28 i 29 anys, el primer de nacionalitat palestina i el segon marroquí, veïns de Toulosse (França), que intentaven passar 13 quilos de marihuana a França per la Vall d’Aran.

Els Mossos van detectar dos turismes que circulaven a una velocitat excessiva per la carretera N-230, en direcció a França i van poder interceptar-ne un, tot i que inicialment el conductor feia cas omís de les indicacions dels agents.

Quan els mossos s’hi van acostar, van notar una forta olor a marihuana que sortia del maleter i el seu interior era ple de bosses d’escombraries amb brots de marihuana seca.

A la comissaria, els agents van comprovar que en total hi havia gairebé 14 quilos de marihuana que, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents, estarien valorats en més de 15.000 euros.

Els detinguts van passar l’1 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Vielha i el jutge ha decretat l’ingrés a la presó sense fiança per als dos.