Presó per robar a Mollerussa i Anglesola

0

Han estat sorpresos pel propietari d’un dels habitatges

Dos homes de 26 i 29 anys, de nacionalitat cubana i veïns de la comarca del Barcelonès, han ingressat a la presó de Lleida per robar pressumptament a dos habitatges de Mollerussa i un de Palau d’Anglesola (Lleida), del qual van fugir en ser sorpresos pel propietari.

Divendres passat, un veí va denunciar que acabava de sorprendre uns individus robant al seu domicili, a l’avinguda Pau Casals de Palau d’Anglesola i ha explicat que els lladres, després de ser sorpresos, van fugir en un vehicle que ha estat localitzat pels Mossos a la A-2 en direcció a Barcelona, segons un comunicat d’aquest dimarts de la Policia catalana.

Els agents van intentar aturar el vehicle, però el conductor va fer cas omís a les indicacions policials i va fugir en direcció al polígon de Tàrrega.

Poc després, van veure el vehicle accidentat i de l’interior van sortir quatre persones que van fugir en direccions oposades.

Després d’una breu persecució, en què un agent dels Mossos d’Esquadra es va ferir un dit, van detenir el conductor i van trobar al cotxe diversos objectes i joies.

Hores més tard una patrulla policial va localitzar i va detenir un altre dels presumptes autors del robatori a l’estació d’autobusos de Tàrrega, quan es disposava a agafar un autobús per fugir de la ciutat.