Presó provisional i sense fiança per al presumpte assassí d’Eva Blanco

0
Cas Eva Blanco
EP: Cas Eva Blanco
Cas Eva Blanco
EP: Cas Eva Blanco

Després de 18 anys lliure entra a la presó

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Torrejón de Ardoz ha ordenat aquest divendres la presó provisional comunicada i sense fiança de la persona detinguda a França com a presumpte responsable de la mort d’Eva Blanco, que ha consentit, a més, que se li practiqués una prova d’ADN.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), sobre l’acusat pesa una imputació pels delictes d’assassinat, agressió sexual i detenció il·legal després de ser detingut fa uns dies com a presumpte responsable de la jove de 16 anys fa 18 anys en Algete.

Durant la seva compareixença davant de la jutge, s’ha negat a declarar, si bé ha consentit que se li practiqués una prova d’ADN per comparar-lo amb el del seu germà –que va donar la pista als agents en aquesta línia d’investigació–.

Al terme de la declaració, en què ha estat assistit per un advocat del torn d’ofici, ha estat conduït pels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat al centre penitenciari de Soto del Real.

Ahir va passar a disposició Judicial

El suposat assassí d’Eva Blanco, Ahmed C.G, ha arribat a les 16.45 hores d’aquest divendres al Jutjat nombre 4 de Torrejón d’Ardoz, on la magistrada titular la estat interrogant. El presumpte homicida va aterrar a Espanya a les 13.14 hores en un avió noliejat per la Guàrdia Civil procedent de la localitat francesa en la qual estava reclòs. Posteriorment, va ser dirigit a la Comandància de Madrid, en Tres Cants, on va menjar, per realitzar-li la ressenya policial.

A les 16.15 hores va deixar les dependències policials per entrar, mitja hora més tard, en el Jutjat. Ara, a més de prendre-li declaració, se li realitzarà ‘in situ’ una prova de AND.