Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes de nacionalitat espanyola, d’edats compreses entre els 27 i els 29 anys,per tràfic de drogues al Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes de nacionalitat espanyola, d’edats compreses entre els 27 i els 29 anys, i veïns de les localitats de Cervelló, Molins de Rei i Vallirana, per tràfic de drogues, i el jutge ha decretat presó per a un d’ells.

Després de detectar un vehicle que circulava per Vallirana (Baix Llobregat) i que desprenia olor que semblava de marihuana, els Mossos el van aturar i van trobar en el seu interior bosses amb cabdells de marihuana, ha informat la policia catalana en un comunicat.

Un dels joves ocupants va explicar als agents que tenia una plantació de marihuana al garatge del seu domicili, a la mateixa població.

Els agents, juntament amb investigadors de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat, van accedir al garatge d’un immoble de Vallirana on van localitzar 2.500 plantes de marihuana, uns 40 quilograms de cabdells i eines per cultivar la marihuana.

A més, els Mossos van localitzar una moto robada, per la qual cosa van detenir el jove per delictes contra la salut pública, per defraudar el fluid elèctric i robatori d’un vehicle.