A presó per vendre droga a Mataró

0

Els Mossos d’Esquadra detenen un home, de 58 anys i que ja tenia antecedents, per traficar amb heroïna a Mataró, en un pis al barri de Cerdanyola

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimarts 21 de juny un home, de 58 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mataró, per un delicte continuat de tràfic de drogues. El detingut venia heroïna al portal del seu domicili al barri de Cerdanyola i després d’una investigació policial se li van intervenir vuit grams d’aquesta substància i diverses eines pel seu tractament i pesatge.

La investigació va iniciar-se setmanes enrere quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que en un portal del barri de Cerdanyola s’hi vengués droga. A través d’una sèrie de vigilàncies es va confirmar aquest fet i es va obtenir l’autorització judicial per escorcollar el pis investigat. En l’entrada, els agents van intervenir vuit grams d’heroïna dosificada i preparada per a la seva distribució i també algunes eines per al seu tractament i pesatge.

L’operació va acabar amb la detenció de l’home que hi vivia, que ja havia complert condemna un temps abans pels mateixos fets. Després de passar a disposició judicial es va decretar el seu ingrés a presó.