Petit repàs a l’actualitat prèvia a l’última cita de la temporada del WRC, el Ral·li de Gal·les:

• Craig Breen confia que tornarà al WRC al 2016, però l’irlandès s’ha negat a confirmar els rumors que serà al volant d’un World Ral·li Car.:

“No puc dir res, tot serà oficial aviat”, ha dit.“No diria que tinc opcions, però tinc algunes possibilitats molt bones que hem de tancar en les setmanes vinents i estic segur que estarem aquí l’any que ve. En qualitat de quina o amb quins colors no estic segur en aquest moment”.

• Elfyn Evans segueix tenint un futur incert per 2016 amb M-Sport, però el gal·lès ha explicat que no sent la pressió d’haver d’aconseguir un bon resultat a casa.

“La pressió no és diferent de la què he experimentat des de l’inici de l’any”, ha afegit. “Sabia que no tinc el seient 100% assegurat per a l’any vinent, per la qual cosa no ha canviat res. És cert que ara estem prop del final, però no tinc una vareta màgica, només puc fer el que depèn de mi”.

• Henning Solberg no disputarà el ral·li després que el noruec no hagi pogut tancar un acord per pilotar un Ford Festa RS WRC.

• El secretari del rallye, Fred Gallagher, es jubila després de 20 anys en el lloc. El nord-irlandès, que va guanyar el Rallye Safari de Kenya tres vegades amb Björn Waldegård i Juha Kankkunen, centrarà les seves habilitats d’organització en els raids.

Precisament, ha rebut com a regal de comiat un collage per part del “Rallye Legend” del Rallye de Gal·les GB 2015, Petter Solberg, en el qual es veuen imatges dels equips que han guanyat aquesta prova des que l’organitza.

Gales_Fred_Gallagher - diari Català
Fred Gallagher

Font: www.wrc.com