Duel de nivell a la Divisio d'Honor Masculina - Diari Catala
El sempre disputat enfrontament entre el CN Barcelona i el CN Sabadell marcarà la jornada d'aquesta setmana a la Divisió d'Honor Masculina | FOTO: RFEN.es

CN Barcelona i CN Sabadell s’enfronten a la piscina Nova de l’Escullera en el partit més destacat de la 16 jornada de la Divisió d’Honor Masculina

A poques setmanes del final de la fase regular la Divisió d’Honor Masculina presenta un partit que promet espectacle i que enfrontarà al segon i al tercer de la classificació, amb el segon millor equip a domicili visitant la piscina d’un tercer classificat que també és un dels conjunts més consistents com a local.

Així, el CN Sabadell arribarà a la piscina Nova de l’Escullera amb la intenció de sumar una nova victòria que l’allunyi del CN Barcelona i l’apropi a la primera posició, esperant al seu torn una ensopegada del líder. Per la seva banda els barcelonins lluitaran per apropar-se a una segona plaça que ostenta el seu rival de dissabte i que tenen molt complicada, però que podria quedar molt definida si no aprofiten aquesta oportunitat per retallar.

A més, el tercer lloc de la classificació, ara en mans del propi CN Barcelona, també continua obert i està a l’abast de fins a tres equips més. El que parteix amb millors opcions és el CN Terrassa, que arrenca la jornada en quarta posició i podria escalar-ne una en cas de combinar un triomf amb una derrota dels de Toni Esteller, però Real Canoe i Quadis CN mataró també compten amb les seves opcions.

CE Mediterrani-Real Canoe (12.00h), CN Barcelona-CN Sabadell (12.45h), CN Atlètic Barceloneta-CN Sant Andreu (12.45h), Quadis CN Mataró-CN Catalunya (12.45h), CN Terrassa-CN Rubí (18.00h) i CW Navarra-CN Sant Feliu (19.30h) completen la 16a jornada de la Divisió d’Honor Masculina.