Nou assalt a la tercera plaça de la Divisio d'Honor Masculina - Diari Catala
Separats per només un punt egarencs i barcelonins intentaran aprofitar la dura sortida de Real Canoe | FOTO: RFEN.es

Continua la batalla pel tercer lloc de la Divisió d’Honor Masculina amb un duel directe entre CN Terrassa i CN Barcelona i Real Canoe visitant al primer

Un cop més, setmana moguda a la Divisió d’Honor Masculina amb la lluita per la tercera posició copant els partits més destacats de la jornada. CN Terrassa i CN Barcelona s’enfronten amb una distància d’un i dos punts per sota del tercer classificat, un Real Canoe que té una complicada visita a la piscina del líder, el CN Atlètic Barceloneta. El gran beneficiat pot ser el Quadis CN Mataró, que necessita tornar amb una victòria de la seva sortida a Sant Feliu.

Després del seu empat de la setmana passada el CN Terrassa afronta un xoc vital contra el CN Barcelona, ja que tot el que no sigui un triomf podria despenjar-lo de la disputa per la tercera plaça. Carregats de moral per la bona actuació contra el CN Sabadell els egarencs rebran a uns barcelonins en forma que han guanyat a les seves tres últimes sortides.

L’objectiu d’ambdós equips no és un altre que assaltar la posició que ocupa Real Canoe, que haurà de sobreposar-se a una visita a l’Atlètic Barceloneta. Els mariners sumen 13 jornades consecutives guanyant i seran un rival dur de rosegar que decidirà la classificació final. Esperant per donar el salt es troba el Quadis CN Mataró, que visita a un CN Sant Feliu cuer i podria aprofitar els exigents compromisos dels seus adversaris.

CW Navarra i CN Catalunya apuraran les seves opcions de play-off amb un duel a casa contra el CN Rubí i una sortida a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu. A sis i 11 punts de la zona de classificació per a les eliminatòries ambdós equips necessiten una derrota del CE Mediterrani, que rep a un CN Sabadell segon.

CE Mediterrani-CN Sabadell (12.00h), CN Atlètic Barceloneta-Real Canoe (12.45h), CN Sant Feliu-Quadis CN Mataró (16.00h), CN Terrassa-CN Barcelona (18.00h), CN Sant Andreu-CN Catalunya (19.00h) i CW Navarra-CN Rubí (20.45h) completen la 18a jornada de la Divisió d’Honor Masculina.