Apurant opcions a la Divisio d'Honor Masculina - Diari Catala
CN Barcelona i CE Mediterrani s'enfrontaran amb l'objectiu d'escalar posicions | FOTO: RFEN.es

A falta de poques jornades per al final els equips apuren les seves opcions a la Divisió d’Honor Masculina, amb una intensa lluita pel tercer i vuitè lloc

A falta de nomes quatre partits per al final de la fase regular els conjunts de la Divisió d’Honor Masculina afronten una de les últimes oportunitats per escalar posicions de cara als play-offs. Una de les batalles més exigents es lliurarà a la piscina de la Nova Escullera, on el CN Barcelona lluitarà per la tercera plaça en un duel contra un CE Mediterrani que encara no ha assegurat el seu bitllet a les eliminatòries. Precisament pel tercer lloc s’enfrontaran dos rivals directes, Real Canoe i Quadis CN Mataró.

Després de perdre contra el CN Sabadell el seu darrer compromís a casa el CN Barcelona necessita guanyar per no perdre de vista al CN Mataró, que és tercer amb un marge de dos punts sobre els de Toni Esteller, però rebrà a la Nova Escullera a un CE Mediterrani exigit per assegurar una de les places que donen accés al play-off. Malgrat tot, els barcelonins només han perdut dues de les nou jornades que han disputat com a locals.

Els mataronins en canvi posaran a prova els seus bons registres com a visitants en una exigent sortida a Madrid, on els espera el Real Canoe per a un xoc decisiu per la tercera plaça, a la que aspiren els madrilenys i també el CN Terrassa. Els egarencs se la juguen a la piscina del CN Catalunya, on només els hi val una victòria per no despenjar-se d’un CN Mataró que asseguraria la seva posició amb un empat.

Amb les mateixes aspiracions que el CE Mediterrani es troba el CN Sant Andreu, que visitarà al cuer, CN Sant Feliu, amb l’objectiu d’allunyar-se del CW Navarra, a tres punts del play-off però amb un complicat compromís contra el CN Sabadell. El CN Rubí rebrà al sempre incòmode CN Atlètic Barceloneta, que buscarà continuar amb la seva ratxa tot i les rotacions.

CN Barcelona-CE Mediterrani (12.45h), CN Sabadell-CW Navarra (12.45h), Real Canoe-Quadis CN Mataró (13.30h), CN Rubí-CN Atlètic Barceloneta (16.00h), CN Catalunya-CN Terrassa (17.00h) i CN Sant Feliu-CN Sant Andreu (18.00h) completen la 19a jornada de la Divisió d’Honor Masculina.