Prèvia GP Philip Island (Austràlia)

0
Prèvia del GP de Philip Island (Austràlia)
Motocuatro
Rossi a defensar el marge que té
motocuatro

Rossi arriba amb un avantatge que diu serà just i Lorenzo espera guanyar tot el que queda per lluitar fins el final pel títol

La roda de premsa que dóna inici al Gran Premi de Philip Island (Austràlia) ha estat marcada per la lluita pel títol que mantenen Lorenzo i Rossi.

Rossi:

“La temporada està sent molt llarga i difícil. En Quant als 18 punts que tinc, poden ser un avantatge suficient o molt just. Queden tres carreres i estem en un circuit que m’agrada molt i del que guardo excel·lents records. És un traçat molt ràpid i a partir del divendres començarà de nou el combat. Els entrenaments seran difícils perquè sempre és un circuit molt complicat. La posada a punt és difícil i el temps pot canviar molt ràpidament. En condicions idònies és el millor circuit de la temporada, però si no és així es pot complicar bastant“.

Pot ser que aquest sigui el campionat que més m’està costant. Potser aquest sigui el més renyit; encara està obert i queden tres carreres” sentenciava el pilot italià.

Lorenzo:

“Arribem al tram final de les tres últimes carreres i cal guanyar les tres si és possible per tenir possibilitats de lluitar pel títol a València. No volem centrar-nos en els resultats, sinó en una posada a punt efectiva per a la nostra moto. Aquest és el nostre objectiu en aquest moment”.

Els canvis de temps aquesta temporada no m’han ajudat, però ja pertanyen al passat. No vull pensar en això; espero fer tres bones carreres en els tres circuits que queden. Austràlia no només té el millor circuit, sinó també també la millor ubicació” afegia el pilot mallorquí.

Kent pot ser campió de moto3, Miller anuncia nou fitxatge pel 2016
Motocuatro

Kent pot ser campió de Moto3 aquí i Miller únic pilot local a MotoGP

Els acompanyaven a la sala: Pedrosa (en bona ratxa desprès de guanyar a Motegi), DoviciosoKent (pot ser campió de Moto3 aquí) i Miller (acaba d’anunciar el seu fitxatge pel MarcVDS a MotoGP al 2016 com a company de Tito).

Pedrosa:

“És veritat que m’ha anat bé en les últimes carreres i tinc ganes de saber què passa a les tres que queden. Ara em sento més fort i espero seguir en aquesta tònica per acabar tan bé com sigui possible. És millor acabar bé perquè així tindré millor ànim per a la temporada que ve” comentava un pletòric Pedrosa.

Sobre el circuit, Pedrosa comentava el següent: “Aquest circuit té algunes corbes fantàstiques. La carrera aquí sempre és complicada. Cal cuidar les gomes i trobar en l’equilibri perfecte en la posada a punt. És un circuit curt i cal mantenir una gran concentració durant tota la carrera”.

Dovicioso:

“La moto anava molt bé a principi de temporada. A Motegi el nostre ritme va estar bé, però ens costa mantenir-ho durant tota la carrera. Als entrenaments vam ser bastant competitius, però després ens faltava una mica de consistència. Hi havia aigua i no vaig poder anar al màxim durant tota la carrera per preservar els pneumàtics. No acabem malament llavors, però tampoc on ens hagués agradat” comentava el pilot italià de Ducati, que desprès de fer un gran inici de temporada, amb alguns podis, ara els hi costa més aconseguir bons resultats.

Miller:

L’únic pilot australià de la categoria reina i que just avui s’ha anunciat que l’any que ve correrà amb el MarcVDS a MotoGP al 2016 com a company de Tito Rabat comentava el següent:

No podem demanar massa; és el meu primer any corrent en MotoGP a casa. És una de les proves més difícils de la temporada i tractarem de fer-ho tan bé com sigui possible. Respecte al proper any, haig d’anunciar que estaré en un altre equip. Vull donar les gràcies a tothom pel que han estat fent per mi aquesta temporada. Tinc ganes de començar aquest nou capítol. Aquest any ha estat complicat per l’enorme competència. Tots els fabricants han donat el millor de si i Honda també m’ha donat un gran material. Ser el pilot debutant et fa sovint pagar la novatada

 

Kent:

Per ser campió a Philip Island Kent ha d’aconseguir 6 punts més que Bastianini. El pilot britànic deia això sobre aquesta oportunitat que té:

Ja a Japó podia haver guanyat, però no vaig tenir la constància necessària. Sembla que ara tinc una altra oportunitat. És difícil; és la primera vegada que lluito per un campionat. Ara em trobo a dalt i això em posa una mica nerviós. Si guanyo per un sol punt serà suficient. Espero sortir de Phillip Island com a campió del món“.

Sobre el circuit comentava el següent: “El traçat té corbes molt ràpides. En les últimes carreres teníem frenades de sisena a primera i aquí perdíem una mica. A casa sento una mica la pressió, però la majoria me la imposo jo mateix. A principi de temporada tractàvem de guanyar tot el possible, però ara tots em diuen que no arrisqui. Crec que és millor ser conservador, en això tenen raó“.

Horaris del Gran Premi de Philip Island (Austràlia)

Divendres 16 d’Octubre 2015

 • Moto3 FP1: 01:00 – 01:40 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp FP1: 01:55 – 02:40 MovistarTV / Videopass
 • Moto2 FP1: 02:55 – 03:40 MovistarTV / Videopass
 • Moto3 FP2: 05:10 – 05:50 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp FP2: 06:05 – 06:50 MovistarTV / Videopass
 • Moto2 FP2: 07:05 – 07:50 MovistarTV / Videopass

Dissabte 17 d’Octubre 2015

 • Moto3 FP3: 01:00 – 01:40 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp FP3: 01:55 – 02:40 MovistarTV / Videopass
 • Moto2 FP3: 02:55 – 03:40 MovistarTV / Videopass
 • Moto3 QP: 04:35 – 05:15 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp FP4: 05:30 – 06:00 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp QP1: 06:10 – 06:25 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp QP2: 06:35 – 06:50 MovistarTV / Videopass
 • Moto2 QP: 07:05 – 07:50 MovistarTV / Videopass

Diumenge 18 d’Octubre 2015

 • Moto3 WUP: 01:40 – 02:00 MovistarTV / Videopass
 • Moto2 WUP: 02:10 – 02:30 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp WUP: 02:40 – 03:00 MovistarTV / Videopass
 • Moto3 Carrera: 04:00 MovistarTV / Videopass
 • Moto2 Carrera: 05:20 MovistarTV / Videopass
 • MotoGp Carrera: 07:00 MovistarTV / Videopass