La 15ª jornada de la Ligue 1 seguirà marcada per l’estat d’emergencia del país i la prevenció d’amenaces terroristes

Líder contra cuer

El PSG, líder imbatut de la Ligue 1, rebrà el Troyes, cuer de la categoria i únic equip que encara no coneix la victòria.

Partidàs entre Marseille i Monaco

El partit de la jornada de la Ligue 1 tindra lloc al Vélodrome entre Marseille i Monaco, dos equips que van començar de forma irregular però que han anat de menys a més en joc.

Jardim, técnic del Monaco, confia en la plantilla

“No veig equips que juguin millor que nosaltres”, va declarar Jardim, tècnic del Monaco, fent al·lusió al bon moment esportiu que viu per la ratxa positiva del Monaco.

Segueixen les mesures de seguretat

Degut l’estat d’emergència a França, les mesures de prevenció d’atacs terroristes es seguiran aplicant. No hi haurà aficionats visitants als estadis fins el 13 de desembre i no es deixaran passar motxilles.

El PSG substitueix la publicitat per un missatge solidari

Com va passar en l’últim partit de Champions League contra el Malmö, El PSG substituirà a la seva samarreta la publicitat del seu patrocinador pel missatge solidari “JE SUIS PARIS”.

Ibrahimovic, motivat després de la visita a Malmö

Condecorat per la seva ciutat natal, d’on va rebre la medalla d’honor ciutadana, Zlatan Ibrahimovic reprendrà la seva activitat normal amb el PSG, amb qui es sent motivat per seguir trencant rècords.

El Lyon buscarà reposar-se davant d’un rival en ratxa

El Lyon, que ve de ser golejat al camp del Nice (3-0), buscarà redimir-se de la derrota contra el Montpeiller, que ha sumat 20 punts dels últims 12 possibles.

El Angers buscarà reflotar el seu somni europeu

L’Angers, que va començar la lliga com un tret però que fa quatre partits que no guanya (dues derrotes i dos empats), intentarà reflotar el seu somni europeu davant del Lille, que és el segon equip menys golejat i el segon menys golejador.

El Toulouse intentarà posar fi al seu enfonsament

Una jornada més, el Toulouse ho tindrà complicat per alçar el vol i apropar-se a la zona de permanència. El Nice, que divendres passat va golejar el Lyon i frega els llocs de Champions League, no posarà les coses fàcils.