Al ‘Primavera Sound 2016’ actuaran Los Chichos y Radiohead

0

Un dels shows més importants de la música acollirà també a Brian Wilson i a Tortoise

El festival ‘Primavera Sound 2016′ de Barcelona, ve més carregat d’artistes que mai. L’esdeveniment musical de l’estiu se celebra del 2 al 4 de juny al Parc del Fòrum.

El cartell d’aquest any porta del mercat discogràfic a, ni més ni menys, que als reis de la rumba Los Chichos, juntament amb un gran i ampli ventall internacional de músics que el conformen, per exemple, els grups Radiohead, Brian Wilson, Sigur Rós, PJ Harvey, LCD Soundsystem, The Last Shadow Puppets, Tame Impala, Beach House, Drive Like Jehu, Suede i, fins i tot, a Tortoise entre els seus principals reclams.

Tame Impala, Sigur Rós, Animal Collective, Julia Holter o The Last Shadows Puppets, completen la resta de la llista dels principals artistes que pujaran a l’escenari d’un dels festivals estiuencs més reconeguts a escala de tota Espanya.

Cal recordar que fa poc es van esgotar les entrades per al dijous 2 de juny, després d’haver-ho fet anteriorment per al divendres 3 i dissabte 4, a més dels abonaments per als tres dies. S’espera que el record d’assistència de l’any passat amb 175.000 assistents se superi en aquesta edició plena de música electrònica.