Primer tràiler de Shadow Moses, el remake de Metal Gear Solid

  0

  Dissenyat amb Unreal Engine 4, el tràiler de Shadow Moses mostra els primers detalls d’un projecte no oficial que pretén reconstruir el primer Metal Gear original de PlayStation

  El 1998, un dels jocs més emblemàtics de la indústria del videojoc es va estrenar a la primera PlayStation sota el nom de Metal Gear: Solid. Avui, disset anys més tard, un usuari independent l’està recreant mitjançant els motors de disseny actuals. A través del tràiler de Shadow Moses, el nom del projecte, els fanàtics de la franquícia poden començar a especular amb el resultat final que oferirà si Konami no hi intervé.

  L’empresa nipona és propietària dels drets de la sèrie Metal Gear i, en cas d’interposar accions legals justificant la vulneració de la seva propietat intel·lectual, pot tombar tot el projecte en qualsevol moment. El tràiler de Shadow Moses mostra un videojoc dissenyat amb Unreal Engine 4, un dels motors més utilitzats de la indústria que, des de l’any passat, és gratuït.

  Al clip es mostren els primers escenaris del joc i alguna sorpresa que segurament agrairan els aficionats a la franquícia. El projecte, que compta amb una pàgina oficial de Facebook on es pot anar seguint, és obra d’Airam Hernandez. Tot i el rebombori creat a partir del tràiler de Shadow Moses, Hernandez ha volgut que els usuaris siguin realistes amb el següent missatge traduït de Facebook:

  Hem de deixar clara una cosa:

  Konami és propietària dels drets de Metal Gear Solid i tard o d’hora necessitarem el seu permís. Hem decidit compartir aquest projecte de manera oberta des d’un principi per també poder fer front a qualsevol problema que ens trobem. Creiem que això és millor que llençar anys de treball en un projecte per només acabar cancel·lant-lo.

  Si us plau, respecteu aquesta decisió.

  Gràcies per la vostra atenció,

  Airam.