Primera cursa d’Enduret amb més de 80 pilots

0
Primera prova d'Enduret a la Quart
Primera prova d'Enduret a Quart

Destacada organització del Peu a Baix Motorsport Club Girona en la primera cursa de la Copa Catalana d’Enduret 2016

Aquest diumenge es va celebrar la primera cursa de la Copa Catalana d’Enduret 2016. La població gironina de Quart va ser l’encarregada de donar el tret de sortida a una nova edició de l’enduret, en una primera cursa amb una participació molt positiva de 83 pilots, dividits entre les categories: Iniciació, Aleví, Juvenil, Cadet,  Oberta, Fèmines, i la nova categoria Sots16.

La calor va fer acte de presència durant tot el matí a terres gironines, assecant el terreny i dificultant les coses als pilots, els quals van haver de suportar la pols que s’ha generat al llarg de tota la prova.

El recorregut, de poc mes de 17 km, va transcórrer al llarg de senders de bosc, amb camins trepidants i una trialera especialment tècnica, la qual va fer suar a més d’un pilot. La bona organització del Peu a Baix Motorsport Club Girona que va fer que els pilots acabessin més que satisfets amb la primera prova del calendari de la Copa Catalana d’Enduret.

En la nova categoria, Sots 16, el vencedor va ser David Riera, Sergi Conesa va fer segon, mentre que Adrià Sánchez va completar el podi.

Kevin Cabra va guanyar una emocionant categoria 85Cadet, superant per només tres segons al segon classificat, Marcel Cuadros. Joaquim Mateu va finalitzar en tercera posició.

Pel que fa a la categoria 85 Juvenil, Albert Fontova es va imposar amb comoditat sobre Oriol Roca, segon, i Martí Escofet, tercer. Yago Domínguez va ser el més ràpid en la categoria 65, Marc Pablo i Oleguer Viusà el van acompanyar al podi.

En l’apartat Fèmines, Aida Castro va completar una magnífica cursa. Mireia Banús i Mireia Rabionet van completar el segon i tercer lloc del podi, respectivament.

Finalment, Joel Minaya es va fer amb la victòria en la categoria Oberta, seguit de Víctor Vicente i Guillem Inglés.

La propera cursa de la Copa Catalana d’Enduret se celebrarà el proper 20 de maig a la localitat d’Amposta.

Font: Federació Catalana de Motociclisme 

Podeu consultar les classificacions aqui