Primeres imatges de la Silverstone Raven RVX01

  0
  Primeres imatges de la Silverstone Raven RVX0

  Primeres imatges de la Silverstone Raven RVX0
  El seu llançament es produirà a finals del mes que vinent, i ja han aparegut a les xarxes les primeres imatges d’estudi de la Silverstone Raven RVX01

  La divisió Raven de Silvestone sempre s’ha caracteritzat per diverses coses: primer per una estètica que se surt del comú, molt agressiva i sempre amb el color negre predominant (excepte en models especials en blanc). També destaquen per un disseny innovador de l’interior, sent les primeres caixes que han incorporat instal·lació de la placa base amb els ports de connexió mirant cap amunt en lloc de cap enrere, i amb un fort enfocament a proporcionar el millor flux d’aire possible a l’interior alhora d’una gran funcionalitat i un intel·ligent aprofitament de l’espai interior.

  Aquesta Raven RVX01 de Silverstone no surt d’aquestes premisses, i es presenta amb una estètica en color negre amb tocs vermells que li donen un punt extra d’agressivitat. Per començar, i continuant amb l’essència de la sèrie Raven, la RVX01 té el muntatge de la placa base girat 90 graus perquè els ports de connexió quedin a la part superior, quedant l’accés al backplate a la part dreta, com sempre.

  Està fabricada en acer SECC i plàstic ABS de la major qualitat, i compta amb espai interior per instal·lar dissipadors de CPU de fins a 162 mm, targetes gràfiques de fins a 349 mm de longitud sense necessitat d’eliminar racks de discos o similar i 150 mm d’altura en la gràfica (per exemple l’Asus R9 Fury o la GTX 980 Tu Strix tenen aquesta alçada i no són compatibles amb totes les caixes). També ofereix espai per fonts d’alimentació ATX de fins a 225 mm de longitud, de manera que fins i tot les fonts més grans tenen lloc en aquesta nova creació de Silverstone.

  La Raven RVX01 manca de badies òptiques exteriors, però a canvi integra a l’interior de quatre ranures per a discos durs de 3.5 / 2.5 polzades. Pel que fa a la refrigeració, la caixa inclou tres ventiladors de 120 mm de sèrie (com sempre, de la família Air Penetrator de Silverstone) a la part inferior, espai on es pot instal·lar un radiador de 360 ​​mm de longitud, un ventilador addicional de 120 mm al frontal i suporta la instal·lació addicional d’un ventilador de 120 mm a la part superior.

  Aquesta Silverstone Raven RVX01 compta amb nombroses característiques addicionals, com ara filtres anti pols a totes les entrades d’aire (frontal i zona inferior).

  S’espera que Silverstone posi a les botigues aquesta nova caixa de la sèrie Raven a finals del mes que vinent, i ha un preu molt competitiu, ja que s’espera que rondi els 80 dòlars.

  Via | TechPowerUp.